fair grounds foundation

Met de keuze voor Tea of Life steun je automatisch onze Fair Grounds Foundation.

De Fair Grounds Foundation biedt zowel financiële als sociale steun door middel van projecten die een wezenlijk verschil maken voor de levensomstandigheden van de lokale bevolking. Dat doen we door de realisatie van betere huisvesting, kinderopvang, educatie en directe toegang tot gezondheidszorg.

Via de foundation gaat er per kilo thee € 0,25 naar projecten voor de lokale gemeenschappen rondom de theevelden

icon fair grounds foundation kinderdagverblijven 6 Kinderdagverblijven
icon fair grounds foundation medisch kamp 1 Apotheek
icon fair grounds foundation projecten 15 Projecten
icon fair grounds foundation aantal mensen bereikt 6950 Mensen bereikt
icon fair grounds foundation speeltuinen 3 Speeltuinen
icon fair grounds foundation community center 1 Community Center

Nieuwbouw apotheek

Uit gesprekken met de families rondom de theevelden bleek dat er behoefte is aan een nieuwe apotheek. De voormalige apotheek voldoet niet aan de wensen en hygiëne-eisen van deze tijd. Zeker gezien de huidige situatie in de wereld is er behoefte aan een goede, ruime apotheek waar onder hygiënische omstandigheden gewerkt kan worden. De nieuw apotheek krijgt een wachtruimte, spreekkamer, voldoende sanitaire voorzieningen en uiteraard een uitgiftepunt voor medicijnen.

Nieuwe verdieping op het Communitea Center

Het is fijn om een plek te hebben waar we het leven kunnen vieren en kunnen herdenken. Het voelt goed om zowel op feestelijke als verdrietige momenten bij elkaar te kunnen zijn in het dorpshuis. Het dorpshuis zorgt voor verbinding en daar heeft de hele gemeenschap baat bij.

Hi, ik ben Shanti!

Van ’s morgens vroeg tot 5 uur in de middag zorg ik voor de kinderen op theeplantage Abbotsleigh. We hebben aandacht voor hun gezondheid. We houden bijvoorbeeld hun gewicht in de gaten. Ook geven we de nodige vaccinaties.

De foundation zorgt goed voor ons en houdt rekening met de behoeften die er zijn.

Wij zorgen voor deze kinderen vanaf de leeftijd van zes maanden totdat ze naar school gaan. Het maakt ons blij dat we deze kleine kinderen helpen opgroeien. Ze gaan naar school en doen goed hun best veel te leren.

Het logo van de Fair Grounds Foundation bestaat uit een kop thee met daarin vrolijk gekleurde lijnen. De lijnen verwijzen naar de elementen die zorgen voor dat heerlijke kopje thee: zon, aarde, kruiden, thee en water.